PJESË KËMBIMI • AUTO KLODI

PJESË KËMBIMI • AUTO KLODI

Auto Klodi ofron Pjesë Këmbimi për Makina Volkswagen, Audi dhe çdo llojë modeli tjetër automjeti.

Tek Auto Klodi do të gjeni çfarëdo llojë pjese: Mekanike, Xhenerike, Motorrike, Elektrike apo Aksesorë të ndryshëm.

Pjesë këmbimi për: Volkswagen, Audi, Škoda, Nissan, Seat, Citroen, Peugeot, Renault, Toyota, Fiat, Ford, etj…

Pjesët importohen nga jashtë Shqipërisë, kjo bën që të ofrohen pjesë cilësore, të garantuara dhe me çmime të arsyeshme.

Adresa: Rruga Nacionale Shijak-Durres, Xhafzotaj

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code