KOL TRANSPORT LTD

KOL TRANSPORT LTD

KOL Transport është i specializuar në lëvizjen e automjeteve dhe kontejnerëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, duke u kujdesur më mirë për mjetet tuaja. Shërbimet dhe zgjidhjet tona të personalizuara lejojnë fleksibilitet absolut dhe lehtësi mendore për klientët tanë. Ofrojmë çmimet më konkurruese në treg. Kjo është ajo që ne e quajmë vlerë për para!

Ne synojmë t'u ofrojmë klientëve tanë një shërbim personal të përshtatur dhe një nivel shumë të lartë fleksibiliteti, i cili nuk gjendet në shumë kompani të mëdha të transportit.

TRANSPORTI I AUTOMJETEVE
Ne ofrojmë një sërë shërbimesh për individë, biznese të vogla dhe kompani të mëdha nga e gjithë Evropa. Ne do të kujdesemi plotësisht për automjetin tuaj dhe kërkesat e transportit që nga momenti kur na kontaktoni derisa automjeti të arrijë destinacionin e rënë dakord.

Qëllimi ynë është të tejkalojmë pritjet e klientëve, të përmbushim premtimet tona dhe të përmirësojmë vazhdimisht zgjidhjet tona për të siguruar që të përmbushim të gjitha kërkesat individuale dhe gjithnjë në ndryshim të mallrave dhe logjistikës së klientëve tanë.

MERRNI ÇMIMIN MË TË MIRE NË TRANSPORTIN E AUTOMJETEVE DHE KONTEJERËVE

Adresa: Unit C0, ManorWay Business Park, Manor Way, Swanscombe DA10 0PP, UK

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code