KOMPLEKSI AUTOSTATION – VORE / RINAS

HOTEL PRANE RINASIT • RESTORANT PRANE RINASIT

Adresa: Rruga Vore-Fushe Kruje, Km.4, Tirane

AUTOSTATION

Filozofia jonë është ofrimi i mirpritjes dhe shërbimeve me cilësi të lartë! 

Autostation nisi të operojë në mesin e vitit 2007 dhe vazhdon të ofrojë shërbimin më të mirë edhe sot. 

Duke patur në vëmendjen e klientit dhe për ti ardhur në ndihmë për cdo shërbim, Autostation ofron gjithashtu Rimbushje elektronike të kompanive celulare dhe pagesa të ndryshme.

[instagram id=”61566″]

Autostation ofron gjithcka ju nevojitet në cdo kohë. Gama jonë e gjerë e shërbimeve si:

  • – Hotel
  • – Bar
  • – Restorant
  • – Karburant,
  • – Lavazh
  • – Sherbimi Catering Taxi

Stafi ynë është i përkushtuar dhe i kualifikuar duke i shërbyer me përpikmëri dhe përkushtim klientëve gjate 24 oreve.


REZERVO TANI!

Hoteli: 0693012553 / 044520440

Restoranti: 0695823478 / 0685216602

Email: info@autostation.al

HOTEL PRANE RINASIT • RESTORANT PRANE RINASIT

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera