VINI KLIMA • TIRANE

VINI KLIMA • TIRANE

Kontakt:

Mos lejoni që vapa ose i ftohti t’ju pushtojë 🔴, kontaktoni Vini Klima!

Prodhim, Shitje dhe Montim☀️ Aspirim, Kondicionim, Sisteme Qendrore, Chiller, VRF, Multisistem, Panele Diellore, FAN COIL, etj… Ofrojmë gjithashtu edhe Tubo aspirimi, prodhim, montim dhe lyerje me bojë sipas projektit ✅️.

Ju ofrojmë përvojën më të mirë të ajrit të kondicionuar në të gjitha stinët me kursimin superior të energjisë A+++. Dizajnin minimal të veçantë dhe me fuqi reale Min dhe Max BTU, në ftohje dhe ngrohje me temperatura ekstreme nga -25 ❄️ne +50☀️.

Asistencë teknike e përhershme🤝

🔴Çertifikuar nga #eurovent e cila garanton vërtetësinë e parametrave teknike✅

🔴Bli me këste me 0% interes, apliko vetëm me kartë ID. Mer tani kondicionerin që ju doni dhe pagesa fillon pas një muaji😊.

Adresa: Rruga Frederik Shiroka, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code