Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim Akull

Në qoftë se ëndërroni që hani akull, shisni, bleni ose që transportoni, do të fitoni pasuri shumë të madhe para kohe, për të cilën do t’u kenë zili të tjerët. Por do të jeni vazhdimisht pa qejf dhe i sëmurë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL