Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim anije

Në qoftë se shihni në ëndërr që udhëtoni me anije, do të keni fat në fushën personale dhe profesionale, sidomos në qoftë se koha është e qetë. Në qoftë se anija udhëton me furtunë, do të merrni lajme të këqija në lidhje me partnerit tuaj. Në qoftë se shihni që rrezikoni të mbyteni, jeta juaj personale do të ketë probleme. Fundosja e anijes shumë herë paralajmëron vdekje. Në qoftë se ndodheni në një kantier anijesh, së shpejti do të keni martesë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL