PORTA AUTOMATIKE SAMIU • TIRANE

PORTA AUTOMATIKE SAMIU • TIRANE

Porta Automatike Samiu ofron Porta Automatike (GRITAL), Qepena & Grila Profesionale dhe të besueshme për biznesin apo vilen tuaj, të cilat tërheqin vëmendjen e klientëve dhe ofrojne siguri.

Ofrojme Produkte dhe Punime Cilësore, me garancia disa vjecare, duke ofruar Profesionalizëm dhe besim tek klientët.

Porta Automatike:
Ne ofrojmë portë automatike me kanate të zhytur, portë garazhdi me hapje sekueciale, portë xhami me hapje sektoriale për vitrina, dyqane, porte baskulante.

Qepena:
Ne ofrojmë qepenë për parking, qepenë alumini, qepena rolet me motorr, qepena me sistem inkaso në mure.

Telekomanda dhe Motorra:
Ne ofrojmë Elektromotorra GRITAL per Porta dhe Tenda, duke sjellë për tregun shqiptar profesionalizmin dhe përvojën europiane me qëllim që të ofrojmë një sherbim perfekt dhe të besuar për klientët tanë.

 

PRODUKTET CILËSORE DHE GARANCIA QË OFROJMË NA KANË DHËNË MUNDËSINË TË FITOJMË BESIMIN E QINDRA KLIENTEVE.

Adresa: Rruga Teodor Keko, Përballë Hotel Roland, Unaza e Re, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code