Kërko

KURTI UNIBLLOK SHPK – ALBANIA

KURTI UNIBLLOK SHPK • TULLA BETONI PER TROTUAR Adresa: Rruga Unibllok, Maneze Re, Durres

Kurti Unibllok Shpk, e vendosur në Manëz, ndërtuar në kryqëzim të akseve kryesore të vendit: Tiranës dhe Durrësit, disponon facilitete në furnizimin me tulla betoni në kohë në shërbim të klienteve në të gjitha destinacionet.

Pozicioni i përshtatshem si dhe investimi i duhur në mjete të reja bëjnë të mundur prodhimin cilësor e korrekt, si dhe transport të shpejte e të sigurtë kudo.

Gjithçka që ju nevojitet për dekorimin e oborrit tuaj, gjendet vetëm tek Kurti Unibllok.


[NPG id=24081]Kompania Kurti Unibllok me produktet e saj përcjell seriozitet, cilësi, përkushtim, cmime konkuruese dhe garanci.

Ne ju u ofrojmë një gamë të gjerë zgjedhjesh për materialet e ndërtimit të përshtatshme në zgjidhjet për shtëpinë, biznesin dhe ambjentin tuaj

I gjithë sistemi ynë i prodhimit është rezultat i integrimit të eksperiencës së mirë, të stafit profesional, aparaturave me teknologji bashëkohore e të përditësuar cdo ditë, infrastrukturës dhe logjistikës që disponon dhe ofron.

Kompania Kurti Unibllok ju ofron një gamë të gjërë të bllokut të betonit për fasada lisho dhe zgjedhje të shumta nëngjyra sipas dëshirës. Sheshe, parqe, rrugë, shtëpi, muratura, trotuare dhe shumë me teper. Kurti Unibllok është zgjedhja juaj!

Kompania ka një kapacitet prodhues ditor 1200 m2.

 •   Fabrika e prodhimit te autobllokanteve
 •   Pllaka betoni te formave dhe ngjyrave te ndryshme bordure dhe blloqe te vjeteruara.
 •   Shpejtesi kualitet.
 •   Fabrike e prodhimit me standartet e CE.
 •   Teknologji e automatizuar dhe pervoje italiane.
 •   Produkte cilesore
 •   Prodhim i shpejte
 •   Produkte rezistente
 •   Ngjyra te certifikuara
 •   Ambalazhim
 •   Transport
 •   Shtrime me grupe pune profesionale

Kurti Unibllok është zgjidhja juaj për partnerin ideal sepse ju ofron një gamë të gjërë zgjedhjesh në materialet e ndërtimit të përshtateshme në zgjidhjet për shtepinë, biznesin dhe ambjentin tuaj.

Per me shume info na kontaktoni:

Tel: +355682027606 / +355684081536

Email:

KURTI UNIBLLOK SHPK • TULLA BETONI PER TROTUAR

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL
Scan the code