PUNIME HIDRAULIKE GENTI • FIER

PUNIME HIDRAULIKE GENTI • FIER

Hidraulik Genti ofron Punime Hidraulike me eksperiencë disa vjeçare në treg, duke ofrouar punë cilësore, korrekte dhe në kohë të shpejtë. Ofrohen Punime për Sisteme Hidraulike, Sisteme Ngrohje-Ftohje, Panele Diellore, Kabina Dushi, Sisteme Kaldajash, etj..!

Mundësojmë montim dhe mirëmbajtje apo edhe riparime të rrjetit / siestemit egzistuese. Ofrojmë shërbimin tonë për projekte private (shtëpi, vila, apartamente, etj…) si dhe për projekte biznesi apo industriale.

Adresa: Lagja 11 Janari, Fier. Operojmë në të gjithë Shqipërinë!

Ofrojmë montim, riparim dhe mirëmbajtje! Për më shumë informacion na kontaktoni.

✔️ Cilësi ✔️ Korrektësi ✔️ Garanci

Për më shumë informacion na kontaktoni!

sqAL
Scan the code