LYERJE MAKINASH LAMÇJA

LYERJE MAKINASH LAMÇJA

Lyrje Makinash Lamçja ofron sherbim te kualifikuar per lyrje makinashvte te gjithe llojeve. Marrim përsiper të gjitha karambolet e ndryshme, përplasje, etj… Lyejmë makina nga më të ndryshmet sipas preferencave tuaja si dhe luçidim special. Shërbimet që ofrohen janë profesionale dhe bashkëkohore gjithashtu edhe çmimet janë mjaft të arsyeshme.

OFROJME CILESI & KORREKTESI

Adresa: Gjergjan, Elbasan

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code