TENDA DIELLI PERI • TIRANE

TENDA DIELLI PERI • TIRANE

Tenda Dielli Peri ofron të gjitha llojet e tendave të cilat janë rezistente ndaj shiut, diellit dhe erërave. Ofrojmë Tenda Dielli të teknologjisë së lartë, të motorrizuara dhe të telekomanduara si dhe Tenda Pregola. Tenda automatike me ndriçim për Bar, Restorant, Vila apo Tarraca.

Në tendat tona perdoret copa e gomuar DAS e cila është copë vetë-pastruese.

Hartimi, projektimi dhe instalimi ofrohen nga stafi ynë me korrektësi, cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Operojmë në treg me shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash, duke ofruar kosto të ulët për klientët dhe cilësi të lartë të produkteve.

Ofrojmë korrektësi, garanci, cilësi dhe seriozitet në punë.

Adresa: Rruga Teodor Keko, Pallati i Tirana Bank, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code