Mini Invest Albania kerkon te punesoje Merchendiser

Mini Invest Albania kerkon te punesoje Merchendiser ne qytetet:
– TIRANE
– DURRES
– VLORE
– SHKODER

Paga dhe bonuse te kenaqshme.

Kualifikimet
– Te jete gatshem per pune grup dhe deshire per te mesuar.
– Te implementoje dhe sistemoje ne rafte planogramat e produkteve, sipas standartiti te markave.

Kontakt:

📲 +355 69 424 4326

📧 s.zaimi@miniinvestal.al

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code