AUTO KLIMA ALBANIA

AUTO KLIMA ALBANIA

Auto Klima Albania u themelua në vitin 2003 në Vorë nga Roland Hoxha i cili ka disa vite eksperiencë të përfituar edhe ne Itali në këtë fushë. Ne shërbejmë kryesisht në sistemet e kondicionimit të autoveturave.

Ofrojmë instalime dhe riparime impianti kondicionimi për autovetura, automjete komerciale, dhe minibuza (Sprinter).

   • Leximi i ushtrimit të presionit dhe verifikimi i sasisë së gazit në impiant.
   • Kontrolli funksionimit të kompresorit.
   • Kontrolli filtrit të kabinës.
   • Etj..!

Ofrojmë:

   • – Pjesë Këmbimi për AC
   • – Presostat
   • – Filter gazi
   • – Kondensator AC
   • – Kompresor AC
   • – Filtrat e gabinës
   • – Valvul espansioni
   • – Valvul espansioni shiring
   • – Serpentin e brendeshme
   • – Aksesorë

Ne gjithmonë gjejmë rrugën më të mirë dhe më të përshtateshme për t'i shërbyer klientit me sa më shumë shpejtësi dhe korrektësi dhe, prandaj, ne aktualisht kemi krijuar një rrjet shumë të gjerë klientësh në të gjithë Shqipërinë dhe trevat Shqiptare.

Adresa: Rruga Nacionale e Vjetër, Vorë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code