PALUSHI FURNITURE • SAUK

PALUSHI FURNITURE • SAUK

Kontakt:

Mobileri Palushi, që prej vitit 2004, me eksperiencë 20 vjeçare në treg, ofron prodhim mobiljesh me porosi për arredimin e shtëpisë ose biznesit tuaj. Punojmë me modelet më të reja që sjell tregu, gjithashtu, me makineritë e teknologjisë së kohës.

Prodhojmë mobilje me porosi sipas kërkesës tuaj, punime druri me makineri dhe në mënyrë artizanale. Realizojmë çdo ide dhe kërkesë mobilimi që ju keni për shtëpinë ose biznesin tuaj. Materiale cilësore dhe rezistente për përdorimin e përditshëm, të cilat japin bukuri, siguri dhe lehtësi në përdorim.

Adresa: Sauk i Ri, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code