MOBILERI & PUNIME DRURI ESATI

MOBILERI & PUNIME DRURI ESAI – TIRANE Adresa: Rruga Dytesore Tirane-Vore, Km.13

Mobileri & Punime Druri Esati ofron punime druri me shumëllojshmëri si dhe kujdes te veçantë në detaje dhe në zgjedhjen e ngjyrave duke i dhënë rëndësi motiveve dekorative që janë gdhendur me kujdes në bordurë, kapakë, këmbë, etj. Bëjmë të mundur transformimin e punës me dorë në një lluks të jetës.

[NPG id=32140]

Ofrojmë për ju:

  • -Të gjitha stilet e shkallëve: klasike, rustike, moderne.
  • -Të modeleve të ndryshme: të drejta, harkore, rrotulluese.
  • -Shumëllojshmëri elementesh të lyera dhe të palyera: balustra, boshte, korimane etj.
  • -Për cdo stil ne disponojmë aksesorë të cilësisë së lartë dhe profesionale si dhe të gjitha makineritë e teknologjisë së fundit.
  • – Krijojmë dhe përshtasim cdo lloj shkalle sipas kërkesës së vetë klientit. Për këtë arsye cdo shkallë dizenjohet dhe matet individualisht, pastaj montohet me garanci të plotë.
  • -Prodhojmë një pafundësi parmakësh ANTIKE, KLASIKE e MODERNE.
  • -Kryejmë punime dekorative në torno me dru.
  • -Marrim porosi sipas shijes së klientëve (dizajnit dhe fantazisë së tyre).
  • -Prodhojmë mobilje për dhoma ndenje, gjumi, interior, dyer druri dhe kuzhina.
  • -Punimet tona janë të garantuara dhe 100% dru, me cmime të caktuara dhe mjaft konkuruese.

Per me Shume Info Tel: +355682153022

MOBILERI & PUNIME DRURI ESAT POKA – TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL