ALBANIA MOTO RENT & SHOP

MOTORRA ME QERA | ALBANIA MOTO RENT | RENT BIKE ALBANIA
Adresa: Rruga Jordan Misja – Tirane

Shqipëri Motoshop ofron moto me qera me cmime te arsyeshme. Me motoret tane mund te frekuentoni plazhet si Durres, Vlore, Himare, Sarande, Butrint, Gjiri i Lalzit, Shengjin, Etj..! Gjithashtu mund te vizitoni vende turistike arkeologjike. Vende me natyre te mrekullueshme qe na e ofron shqiperia. Na Kontaktoni!

Albania Moto Rent & Albania Motoshop Offers rented bikes at reasonable prices. With our Bike, you can visit beaches such as Durresi, Vlora, Himara, Saranda, Butrint, Lalzi Bay, Shengjin, Etj..! You can also visit archaeological touristic places. Looks like the wonderful nature offered by Albania. Contact Us!


Tel: +355 69 361 4777

Albania Moto Rent & Albania Motoshop

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera