NEO GLASS • PVC / ALUMIN / XHAM

NEO GLASS • PVC / ALUMIN / XHAM

Kompletoni, Ndërtoni ose Restauroni Shtëpinë apo Biznesin tuaj, gjeni zgjidhjet perfekte për Punime PVC, Alumini ose Punime Xhami me shërbimet e Neo Glass.

Me vite përvojë në treg, ne jemi të përkushtuar për të ofruar materiale me cilësi të lartë për të gjitha nevojat tuaja të ndërtimit ose rinovimit. Në Neo Glass, ne krenohemi me gamën tonë të gjerë të shërbimeve dhe përkushtimit tonë të shkëlqyer ndaj detajeve dhe kërkesave të klientit.

Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie, keni biznes ose jeni arkitekt, ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar në gjetjen e zgjidhjes perfekte për projektin tuaj. Besoni Neo Glass për të gjitha kërkesat tuaja për PVC, Alumin ose Xham. Ne e kuptojmë rëndësinë e ofrimit të zgjidhjeve të besueshme dhe inovative për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve.

Ofrojmë:

      • Punime PVC
      • Punime Alumini
      • Punime Xhami

 

Nëse jeni duke kërkuar për dritare, dyer, ndarje ambjenti ose ndonjë shërbim tjetër të ngjashëm, ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar. Ofrojmë Korrektësi, Besueshmëri dhe Kënaqësi për klientët.

Adresa: Rruga Bregu i Tones, Vorë e Vjetër, Vorë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code