AUTO TRANSPORT K&E ILIRI

AUTO TRANSPORT K&E ILIRI

Auto Transport K&E ofron Shërbim Transporti Makinash nga Gjermania, Zvicra, Belgjika, Hollanda dhe Italia për në Shqipëri.

Kujdesemi gjithmonë për mjetin tuaj, kjo duke filluar që nga stafi me shërbim profesional e deri në pasurimin e flotës tonë me mjete të reja transporti.

Ofrojmë shërbim korrekt, të shpejtë dhe të sigurt për çdo klient. Operojmë me çmime të arsyeshme.

Scan the code