PAJISJE FRIGORIFERIKE INDUSTRIALE – VLORA FRIGO

PAJISJE FRIGORIFERIKE INDUSTRIALE – VLORA FRIGO

Vlora Frigo, me një eksperiencë 30 vjeçare nê tregun e Pajisjeve të Bareve, Restoranteve, Pastiçerive, Furrave të Bukës, Picerive, etj… ofron cilësi maksimale të produkteve, me garanci.

Te gjitha produktet tona janë produkte Italiane, të importuara direkt nga Itali. Kjo bën që të ofrojmë cilësi dhe çmime konkurruese.

Garantojmë asistencë teknike për pajisjet dhe transport brenda dhe jashtë vendit. Theksojme që nuk ofrojme asistence teknike për pajisjet elektroshtepiakë, ofrojmë vetëm për pajisjet profesionale që përfshihen në fushën tonë të biznesit.

Korrektësia dhe Cilësia janë çelësi i suksesit tonë!

GUZHINA 4 & 6 VATRA

FRIGORIFER GUZHINE TEK & DIPIO

AFETATRICE & GRIRESE MISHI

FURRA KONVECIONALE

BANAK / TAVOLINA / PENSILE – USHQIMOR

FAMA INDUSTRIE – DISTRIBUTION IN ALBANIA

Fama Industrie Fama Industri është një biznes familjar i hapur ndaj inovacionit dhe kërkesave të tregut. Në historinë e saj 65 vjeçare të ekspertizës, njohurive dhe aftësive, FAMA ka krijuar një reputacion të fortë si një nga prodhuesit më të mirë të pajisjeve për përgatitjen e ushqimit.

Ne kemi qenë të pranishëm në tregun ndërkombëtar për 45 vjet, gjë që na ka lejuar të ndërtojmë një njohuri solide për të përballuar sfidat e reja dhe emocionuese me vendosmëri dhe të bëhemi një pikë referimi e rëndësishme në industri.

Ne prodhojmë soba profesionale të karakterizuara nga dizajni, funksionaliteti dhe performanca e tyre. Ne synojmë të përfaqësojmë Made in Italy duke përzier inovacionin dhe traditën.

Ne ofrojmë produkte dhe aksesorë të ndryshëm si:

• Pajisje per bare
• Pajisje per restorante
• Pajisje per pasticeri
• Pajisje per piceri
• Pajisje Fast-Food
• Pajisje per furra buke
• Pajisje per Gelateri
• Dhoma frigoriferike
• Etj..!

Adresa: Rruga Gjergj Kastrioti, Vlore

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Ne ofrojmë produkte dhe aksesorë të ndryshëm si:

• Pajisje per bare
• Pajisje per restorante
• Pajisje per pasticeri
• Pajisje per piceri
• Pajisje Fast-Food
• Pajisje per furra buke
• Pajisje per Gelateri
• Dhoma frigoriferike
• Etj..!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL