Kërko

AUTO SONI DENI • PJESË KËMBIMI

AUTO SONI DENI • PJESË KËMBIMI

Auto Soni ofron Pjesë Këmbimi dhe Makina në Shitje me çmimet më të mira në treg.

Tek Auto Soni ofrohen Pjesë Këmbimi për makina të të gjitha llojeve. Pjesë origjinale dhe cilësore, pjesë të importuara nga jashtë Shqipërisë. Do të gjeni pjesë këmbimi për Renault, Peugeot, Opel, VW, Toyota, Mitsubishi, Suzuki, etj..!

Makina në Shitje të modeleve të ndryshme, ekonomike dhe luksoze. Makina në gjendje shumë të mirë pune, të gatshme për çdo llojë prove apo kontrolli. Çmime okazion.

Adresa: Xhafzotaj, Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code