PASHA CONSTRUCTION

PASHA CONSTRUCTION

Kontakt:

Pasha Konstruksion, prej shumë vitesh në treg ofron shërbime në fushen e ndërtimit kryesisht në rikonstruksionin e banesave, perfshire sistemet kapot, punime gipsi, patinime, lyerje, etj… Stafi i kualifikaur dhe përkushtimi maksimal për çdo detaj na bën që të ofrojmë punime cilësore, me standarte bashkëkohore dhe të garantuara.

Shërbimet tona i ofrojmë për rikonstruksion vilash, apartamentesh, ambjente të ndryshme banimi si dhe ambjente biznesi apo industriale, kudo që ju ndodheni në Shqipëri.

Adresa: Tiranë. Operojmë në të Gjithë Shqipërinë!

Ndryshimi dhe cilësia e punës që ne i’u dhurojmë klientëve duket qartë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code