PIZZA / PICERI NE TIRANE

PICERI NE QENDER TE TIRANES – PICERI GOLOSA Adresa: Ish Kinema 17 Nentori (Galeria) – Tirane

Golosa Pizzeri-Ristorante e vendosur ne qender te tiranes, ju ftojn të vizitoni ambjentin tonë ku përveç picave tradicionale italiane do te gjeni një game te gjere te produkteve tona, te gjitha te garantuara të cilësisë se parë.

Gjithashtu ofrojmë shërbim Taxi çdo ditë nga ora 11-23.

Për me teper na ndiqnim në instagram golosa_tirane ose Facebook Golosa Pizzeria Ristorante.


[NPG id=21922]


MENU

[NPG id=21683]


Golosa Pizzeria Ristorante ???

Na gjeni tek Rruga e “Barrikadave”ish-kinema “17 Nentori” brenda kompleksit ‘Galeria’

Catering 0699191111 ???


Piceri Golosa

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera