AUTO TANI KORCE • MAKINA ME QERA / SERVIS / PJESE KEMBIMI / KARROTREC

AUTO TANI KORÇË

MAKINA ME QERA • KARROTREC 24H • AUTOSERVIS • PJESË KËMBIMI

Auto Tani, me eksperiencë disa-vjeçare në treg ofron:

   • Shërbim Karrotreci 24h
   • Makina me Qera 24h
   • Auto Servis
   • Pjesë Këmbimi Motorrike
  •  

Makina me Qera 24h: Ofrohen Makina me Qera të modeleve të ndryshme, të markave më të njohura në treg, të cilat ofrojnë komoditet dhe siguri në udhëtim. Makinat ofrohen me çmime konkurruese në treg.

Në rast që makina që keni marrë me qera ju pëson defekt, ne ju sjellim makinën tjetër në kohë të shpejtë dhe pa asnjë kosto ekstra. Ofrojmë shërbim 24 orë kudo në Shqipëri dhe Europë.

Karrotrec 24h: Ofrohet shërbim karrotreci 24 orë në Korçë si dhe më gjerë, brenda dhe jashtë vendit, kudo në Shqipëri dhe Europë.

Auto Servis: Shërbimet që ofrojmë janë: Riparim pë të gjithë llojet e motorave provë+spjanim testate dhe cilindri, Riparim e të gjitha llojeve të turbinave ku ju japim dhe 1 vit garanci, shërbime të tjera të përgjithshme për riparimin e mjetit tuaj.

Pjesë Këmbimi Motorrike: We offer spare parts for various car engine models. M0torrik parts imported from outside Albania, which are offered with quality and guaranteed.

Adresa: Superstrada Korçë-Bilisht, Km.9, Korçë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code