BMW SERVICE DENISI

BMW SERVICE DENISI

Auto Service BMW Denisi ofron Servis Makinash per te gjithe modelet e makinave BMW. Ofrohet servis i kualifikuar fale eksperiences disa vjecare ne treg, stafit te kualifikuar dhe aparaturave te teknologjise se fundit. Ofrohen te gjitha sherbimet e mundshme qe ofron nje servis!

Gjithashtu, Auto Servis BMW Denisi ofron Pjesë Këmbimi per cdo lloj makine BMW. Ofrohen pjese kembimi origjinale te reja dhe te perdorura. Tek ne mund te gjeni cfaredo pjese kembimi qe ju nevojitet.

Shërbimet e ofruara:

   • Diagnostifikim me Kompjuter
   • Elektroauto
   • Riparim Kamio Automatike
   • Sherbime Motorrike
   • Pjesë Këmbimi
   • Etj.

 

Ofrohet cilesi dhe garanci ne sherbimet dhe produktet e ofruara prane nesh!

Adresa: Tirana-Durres highway, Bistro Bridge, Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code