Kërko

QENANI INOX • PUNIME INOXI & HEKURI

QENANI INOX • PUNIME INOXI & HEKURI

> Firma Qenani ofron Punime Inoxi dhe Hekuri në Shqipëri & Kosovë. Ofrohen Prodhime cilësore inoksi ushqimor dhe pajisje inoksi të revizionuara për Guzhina Bar-Restoranti, Piceri, Fastfood, Shtëpi, Hotele, etj..! Ofrohen punime te ndryshme inoksi: Depozita, Kangjella, etj…

Me eksperiencë shumëvjeçare dhe me klientelë mjaft të gjerë në Shqipëri🇦🇱, Firma Qenani vazhdon suksesin duke ofruar shërbimet dhe produktet e saj profesionale, funksionale dhe të sigurta ne Kosovë🇽🇰 dhe më gjerë.

Zotërojmë staf të kualifikuar dhe pajisjet më moderne për guzhinën tuaj, duke realizuar prodhime me porosi për të plotësuar kërkesat e çdo klienti.

Gjithashtu, ofrohen Punime Hekuri, konstruksione dhe punime të ndryshme si dhe Punime Dekorative Hekuri. i ofrojme.

Ofrojmë:

   • Të Gjithë Produktet e Inoksit për Guzhina
   • Depozita Inoksi Ushqimor dhe Punime të tjera Inoxi
   • Punime Hekuri
   • Etj..!

Adresa: Rruga Jordan Misja, pranë Urës së Paskuqanit, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code