Kërko

PLLAKA – PARKET & HIDROSANITARE – KAMEZ

Adresa: Kodër-Kamëz, Tiranë.

Pllaka Drini që prej disa vitesh në treg ofron për ju një shumëllojshmëri modelesh pllakash të cilësisë së parë. Pllakat janë të prodhuara në mënyrë të tillë që të jenë rezistente ndaj kushteve atmosferike si dhe rezistente gjatë goditjeve të ndryshme.

[MPBOX id=25197]

[NPG id=18386]

Kemi larmishmëri modelesh pllakash për shtëpi, zyra, hotele, restorante, ballkone, banjo apo çdo lloj ambjenti tjetër.

Mjafton të vini pranë pikës tonë të shitjes dhe do të keni mundësi të shumta zgjedhjeje.

* Gjithashtu ofrojmë Parkete dhe Hidrosanitare si dhe materiale ndërtimi si grafiato, fino apo hidroizolues. Ju Mirepresim!


Telefon: +355686360695

P

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL