PRODUKTE DENTARE – ALIGNER AORATUS ALBANIA

PRODUKTE DENTARE NE TIRANE • ALIGNER AORATUS ALBANIA Αdresa: Rruga Mahmut Allushi, Pallati Kotorri S&L, Prane Teleferikut, Tirane

ALIGNER AORATUS shfrytëzon teknologjitë e reja dhe kthen në praktikë përvojën e ortodontëve më të njohur të fushës. Vizioni ynë është të kombinojmë Teknologjinë e Informacionit dhe të Komunikimit me përvojën mjekësore të ekipit të Ortodontëve Grek.

Ky kombinim ka si rrjedhoje përmirësimin e trajtimit te anomalive ortodontike jo vetem në vendin tonë por dhe më gjerë, në Ballkan dhe Evropë. Aligner ka një kanal të hapur komunikimi me klientët, të cilët janë pjesëmarrës në krijimin dhe optimizimin e një produkti të shkëlqyer.

[NPG id=37238]

Si funksionojnë

  • Aplikimi
    Maskerinat e padukshme vendosen në dhëmbë dhe mbahen të paktën njëzet orë në ditë. Ato hiqen për tu ushqyer dhe larjen e dhëmbëve rivendosen lehtësisht për të ruajtur higjenën maksimale të gojës.
  • Koha e aplikimit
    Cdo maskerinë e padukshme përdoret për një periudhë kohe të mjaftueshme dhe të nevojshme për të arritur lëvizjet e dëshiruara të dhëmbëve dhe më pas vijon aligneri i ardhshëm.
  • Metoda e Terapisë

    Në vizitën e pare, pas një ekzaminimit klinik, kryhen fotografite, radiografitë panoramike dhe merret gjjurma digjitale e nofullës duke përdorur një skaner 3D. Pasi të vendosni që doni të filloni trajtimin me aligner, elektronikisht do tju dërgohetnnjë video e cila do të paraqesë të gjitha lëvizjet e dhëmbëve tuaj, si dhe konvergjencën nga pozicioni i tyre fillestar në atë përfundimtar.


[su_button url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2019/09/KATALOGU-ALIGNER-DENTAL.pdf” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round”]K A T A L O G U  –  A L I G N E R  A L B A N I A[/su_button]


[su_document url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2019/09/KATALOGU-ALIGNER-DENTAL.pdf” width=”740″ height=”1900″ title=”KATALOGU – ALIGNER ALBANIA”]Per me Shume Info

Tel: +355 69 805 5452

Email: alignersal@gmail.com

PRODUKTE DENTARE NE TIRANE • ALIGNER AORATUS ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL