PINDERI ALUMIN

PINDERI ALUMIN

Pinderi Alumin, prej disa vitesh në treg ofron Punime Duralumini nga më të ndryshmet: Dyer & Dritare Alumin, Grila për Dritare, Punime me porosi të çdo llojë modeli.

Ofrojmë Shitje dhe Montim me Shumicë dhe Pakicë të Tubave dhe Aksesoreve për Kangjella Alumini dhe Kabina Dushi.

Ofrojmë aksesorë të ndryshëm për duralumin dhe fasada xhamim. Shitje me shumicë dhe pakicë, me cilësinë dhe çmimet më të mira në treg.

Ofrojmë cilësi në punë, korrektësi dhe garanci për çdo shërbim apo produkt që ne ofrojmë.

Të gjitha prodhimet tona ju ofrojnë kualitetin që dëshironi, bazuar në vlerat më të larta të materialeve cilësore dhe stafit të kualifikuar. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Bajram Tusha, ish Pespa, Shkozet, Durrës

Prodhim, montim dhe shitje. Për më shumë informacion, na kontaktoni!

sqAL
Scan the code