PUNIME HEKURI SHIMA

PUNIME HEKURI SHIMA

Punime Hekuri Shima ofron Punime me Saldime Hekuri, konstruksione dhe punime te ndryshme per projekte civile ose industriale. Punimet e hekurit janë të pafundme duke filluar nga elementet për ndërtimin e përdorim të jashtëm të ambjenteve tuaja e deri tek detajet artistike për dekorimet e ambjenteve të brendshme. Ne e kthejmë projektin në jetë duke u bazuar në traditën e përpunimit të hekurit ku i japin një elegancë klasike apo moderne produktit përfundimtar.

Ofrojmë një sërë shërbimesh për klientët si:

  • Projektim dhe realizim konstruksione metalike të kompletuara: Profile normale, Profile të hapura dhe këndorë, Trare te salduar me impiante automatike, Tuba strukturale ne te ngrohte dhe ne te ftohte, katrorë dhë këndorë-të parapunuar, etj…

 

  • Punime hekuri si: kangjella per shkalle, kangjella per ballkone, kangjella per ambiente te jashtme, porta hekuri, porta te jashtme me hekur, porta per oborre, rrethime me kangjella, shkalle hekuri, shkalle rrethore me hekur, objekte dekorative hekuri, etj…

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code