MMETA • PUNIME NDËRTIMI

MMETA • PUNIME NDËRTIMI

MMeta Punime Ndërtimi ofron Punime Ndërtimi Profesionale edhe dekorative si:

  •  Murë tulle, guri, blloku, etj...
  •  Suvatime tradicionale, me llaç të gatshëm, fino, patinime me multifinish, patenime me glatt, zmerilime me flex dhe lyerje.
  •  Shtrime, veshje pllake, guri, mermeri.
  •  Sistem kapotë me polisterol, kollë, rrjete, grafiato.
  •  Etj…

Adresa: Tiranë. Operojmë kudo në Shqipëri dhe Europë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code