PROSHKA TRUCK SHPK

PROSHKA TRUCK SHPK

Proshka Truck Shpk ofron Servis dhe Pjese Kembimi per Kamiona.

Ofrohet Servis i Kualifikuar fale eksperiences se fituar prej vitit 1998 ne treg. Gjejme dhe i japim zgjidhje ne kohe te shpejte çdo problemi qe ju keni me mjetin tuaj. Stafi i Specializuar ofron sherbim korrekt dhe cilesor.

Proshka Shpk ofron Pjese Kembimi per te gjithe llojet e Kamioneve. Mundesojme Shitjen dhe Montimin e tyre ne ambjentet tona duke dhene garanci per produket dhe sherbimet e ofruara. Tashme mbeshtetur nga partnere nderkombetare me pjese kembimi me te mirat ne treg.

OFROJME:

    • BALESTRA KAMIONASH
    • JASTIKE AJRI
    • KAVALLOTA KAMIONASH
    • GOMINA KAMIONASH
    • TAMBURE KAMIONASH
    • AKS KAMIONASH
    • KUZHINIETA KAMIONASH
    • DADICEK KAMIONASH
    • SUPORTE
    • PJESE TE TJERA TE NDRYSHME 

Adresa: Rrogozhine, Kavaje

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code