RESTORANT PULLUMB VRIONI ” FLEON ” – SUKTH

RESTORANT DASMASH NE SUKTH • PULLUMB VRIONI • FLEON SUKTH Adresa: Katund i Ri, Sukth

Bar Restorant Pullumb Vrion “Fleon” ofron ambjent per organizim dasmash dhe eventesh te ndryshme festive.

Kapaciteti i larte, akomodimi perfekt si dhe sherbimi korrekt i stafit, bejne qe te kaloni momente festive te paharrueshme me miqte tuaj.


[NPG id=34529]

Ushqimi i sherbyer eshte ushqim bio, tradicional dhe mesdhetar, me pjata te ofruara sipas menuse se lokalit ose sipas perzgjedhjes tuaj.


Per me Shume Info ose Rezervime na Kontaktoni!

Tel: +355 68 220 3365

RESTORANT DASMASH NE SUKTH • PULLUMB VRIONI • FLEON SUKTH

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL