MAKINA ME QERA SHEHU

MAKINA ME QERA SHEHU

Theksojme qe per Rrethe (jashte Tiranes) makinat ofrohen me periudha minimumi 10 ditore.

Makina Me Qera Shehu ofron makina me qera me çmimet me konkurrues Shqiperi. Disponojme makina te markave te ndryshme, makina me kambio mauale dhe automatike, makina nafte, benzine apo benzin+gaz. Ofrojme makina me qera ditore dhe afatgjate, ne Shqiperi si dhe jashte territorit Shqiptar.

Çmimet tona jane gjithashtu te pershtatshme edhe per udhëtime biznesi.

“Sherbim Cilesor, Korrektesi dhe Saktesi!”

Adresa: Rruga Teodor Keko, Perballe Raiffeissen Bank, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code