RIVESHJE DIVANESH AMELJA

RIVESHJE DIVANESH AMELJA

Riveshje Divanesh Amelja mundëson riveshjen e të gjithë mobiljeve tuaja të cilat janë të amortizuara ose të dëmtuara nga përdorimi i përditshëm i tyre. Bëjmë prodhim mobiljesh me dizenjo sipas dëshirës, me cilësi të garantuar dhe çmim të arsyeshëm. Prodhime dhe Riparime veshjesh mobiljesh hoteli, lokali, shtëpie, etj..!

Ofrojmë:

   • - Riveshje Divanash
   • - Riveshje Këndesh
   • - Riveshje Kolltuqesh
   • - Riveshje Karrikesh
   • - Shilde për Karrike
   • - Shilde për Shazllona
   • - Prodhime & Riparime
   • - Etj..!

Ne e bëjmë ambjentin tuaj në lluks me çmime okazion!

Adresa: Rruga Gani Toptani, Kashar, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code