D&T CATERING • PAJISJE PER BAR-RESTORANT

D&T CATERING • PAJISJE PER BAR-RESTORANT

Kompania D&T Catering Albania Shpk ka më shumë se 20 Vite në tregun e pajisjeve për Guzhina, Bare dhe Retorante. Operojmë me staf të kualifikuar që siguorn shërbim dhe asistencë teknike në çdo kohë e në çdo vend të territorit Shqiptar.

D&T Catering Albania shpk bashkëpunon me kompani prestigjoze në fushën e pajisjeve për bare dhe restorante. Kjo ka bërë që kompania të njihet për cilësinë e produkteve të saj dhe për alternativat e shumta që ofron për një kuzhinë profesionale ne tregun Shqiptare, Kosovar dhe Maqedonas. Pajisje të një cilësie të lartë dhe kualiteti në shërbim, e bëjnë kompaninë tonë Lider në treg.

PRODUKTET E OFRUARA:

   • Pajisjet e gazit
   • Frigoriferët
   • Pajisjet e arredimit të kuzhinës
   • Pajisje hotelierike
   • Pjata
   • Filxhana
   • Lugë dhe Pirunjë
   • Aksesorë të ndryshëm
   • Etj…

Adresa:

   1. Pranë Mbikalimit Fushë-Krujë
   2. Rruga Teodor Keko, Tiranë
   3. Tregu i Çamëve,Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL
Scan the code