Kërko

AUTO SERVIS FATOSI – CERRIK

AUTO SERVIS CERRIK / ELBASAN – AUTO SERVIS FATOSI
Adresa: Rruga Cerrik Elbasan, Cerrik

Auto Servis Fatosi ofron sherbim servisi të specializuar per te gjitha sherbimet kryesore ne makinen tuaj. Eksperienca disa vjecare ne treg na ben qe te diagnostifikojme problemin dhe ti japim zgjidhje ne kohe te shpejte. Ne servis ofrohen pjese kembimi origjinale, ofrohet sherbim konvergjece 4D si dhe sherbim karrotreci per ne servis ose me tej. Na Kontaktoni!


Sherbimet:

  • – Auto-Servis
  • – Konvergjence 4D
  • – Diagnostifikim me kompjuter
  • – Sherbime karrotrreci
  • – Pjese kembimi te reja dhe te perdorura te gjitha llojeve

Tel:

Servis Makinash Cerrik – Auto Servis Fatosi

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL