PARLLAKU PRIME GLASS

PARLLAKU PRIME GLASS

Parllaku Glass Company me eksperiencë shumë vjeçare operon në tregun shqiptar në: Prodhimin dhe Montimin e Dyerve & Dritareve të aluminit të thjeshtë, termik dhe akustik, Punime Alumin me Dru, Rrethim lokalesh për ngrohje, Kangjella me xham, Fasada xhami, Punime pvc, Veshje etalbond, Porta xhami me aksesorë inoksi, Kangjella duralumini të çdo lloji, Streha xhami, Kabina dushi, Kangjella inoksi, etj..!

Ne dëshirojmë të krijojmë një marrëdhënie afatgjatë me klientët tanë, bazuar mbi sigurinë, cilësinë, shërbimin dhe përkushtimin në çdo projekt që marrim përsipër.

Në lidhje me produktivitetin, ne ofrojmë punime të cilësisë së lartë, me standarde Europiane.

Adresa: Autostrada Kavajë-Durrës, Lagja Nr.2, Kavajë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code