Shenjat që jep një femer kur ju tradhton

Ekspertët kanë treguar disa shenja si ta kuptoni që partnerja po ju tradhëton.

Kthehet në shtëpi me vonesë

Nëse ajo kthehet në shtëpi më vonë sa zakonisht, atëherë këtu ka vend për të dyshuar. Prisni derisa të bindeni se diçka nuk shkon.

Shmang darkat romantike

Tashmë, ajo nxjerr justifikime se dëshiron të dilni jashtë  së bashku më herët se zakonisht. Duhet të mendoheni, sepse ndoshta ajo po fsheh diçka dhe zgjedh dikë tjetër për të dalë.

Nuk ju lejon të merreni me larjen e rrobave

Në një çift, jo vetëm gruaja duhet të merret me  larjen e rrobave. Nëse ajo këmbëngul  që ju nuk duhet të merreni me këtë gjë, atëherë ka frikë mos gjeni diçka në veshjet e saj.

I kushton më shumë kohë rrjeteve sociale

Ajo fillon të hedhë më shumë foto dhe është më shumë aktive në rrjetet sociale. Këtu dyshimi shtohet, nëse po komunikon me dikë tjetër.

Ju refuzon të kryeni marrëdhënie seksuale

Secili ka nevojë për qetësinë e tij, por nëse kjo situatë përsëritet, atëherë diçka nuk shkon. Nëse, ajo ju refuzon shpesh  të kryeni marrëdhënie seksuale, ndoshta dikush tjetër është në jetën e saj.

Bëhet më shumë xheloze

Në pëgjithësi, njerëzit që tradhëtojnë, shohin te të tjerë gjërat që bëjnë vetë. Prandaj, tregoni kujdes nëse sillet në këtë mënyrë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera