SISTEME NGROHJE – FTOHJE ELBASAN ” AL GJEOTERM “

SISTEME NGROHJE – FTOHJE NE ELBASAN • AL GJEOTERM Adresa: Unaza e qytetit Elbasan, (Rreth rrotulimi Luleve prane Stacionit të Trenit)

Al Gjeoterm është një nga firmat që operon me sukses prej shumë vitesh në tregun Shqiptar duke ofruar  shërbim ne sisteme ngrohje-ftohje për ngrohjen, ventilimin dhe ajrin e kondicionuar.

Me përvoje dhe staf të kualifikuar kjo firmë ka në fokus të ofrojë cilësi maksimale, shërbim korrekt, konsulencë, garanci dhe siguri për klientët. Kjo është dhe strategjia e saj.

[NPG id=33418]

AL-GJEOTERM instalon dhe tregëton:
 • Sisteme të kompletuara automatike të ngrohjes e ftohjes nga dyshemeja
 • Sisteme Fotovoltaike Industriale
 • Green energy
 • Energji e Rinovueshme
 • Fan Coil me mbështetje nga ajri, dielli dhe toka (Strukturë kompakte dhe përmasa të favorshme, nuk bëjnë zhurmë dhe nuk zenë hapesirë)
 • Bolier me pompë nxehtësie – (Ne dallim nga një bolier I zakonshëm që përdor për ngrohjen e ujit rezistencën , kjo aparaturë moderne përdor energjinë elektrike për të vënë në pune pompen e inkorporuar të nxehtesise. Kjo metode jep rendiment maksimal me një kosto të ulët.)
 • Fshesa qendrore me sistem të fshehur – (Silencioze dhe të thjeshta nëperdorim)
 • Panele Fotovoltaike ( diellore ) të një cilësie të lartë.
 • Stofa – Kaldaja me dru dhe pellet- ( Ofrojne konsum më të ulët ditor )
 • Pompa nxehtësie – (Rendiment I larte në temperature të ulta)
 • Ngrohje nga dyshemeja – ( Me mbështetje nga dielli, toka dhe ajri sjell 40% kursim energjie elektrike )
 • Impjante me Chiller dhe Fan Coil
 • Kondicioner
 • Oxhaqe e të tjera.
 • Etj..!


AL-GJEOTERM  Cilesia dhe korrektesia sekreti yne..! Shpirti i skuadres, bashkepunimi ne grup..!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 209 5900

Email: olsigjeoterm@yahoo.com

SISTEME NGROHJE – FTOHJE NE ELBASAN • AL GJEOTERM

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL