KARROTREC ERJONI • SARANDE

KARROTREC ERJONI • SARANDE

Karrotrec Erjoni ofron shërbim Karrotreci 24 orë për ju në Sarandë si dhe në çdo qytet të Shqipërisë dhe Jashtë Shqipërisë.profesionalizëm dhe korrektësi gjatë punës.

Operojmë në treg prej 20 vitesh duke ofruar profesionalizëm dhe korrektësi gjatë punës.

Punojmë me mjete të tonazheve të ndryshme dhe ofrojmë kujdes gjatë transportit.

Jemi në shërbim Asistence Rrugore 24 orë dhe vijmë pranë jush shumë shpejt.

📲+355 69 225 0560

Gjithashtu ofrojmë shërbim të plotë servisi për makinat tuaja.

Ofrojmë edhe Vend Parkimi.

Adresa: Sarande, Albania

For more information, contact us 24/7!

sqAL
Scan the code