TESIDEM AL SHA • GJITHÇKA PËR MAKINËN TUAJ

TESIDEM AL SHA • GJITHÇKA PËR MAKINËN TUAJ

TESIDEM AL SHA ofron Pjesë këmbimi për Auto. lmport-eksport të pjesëve të kembimit, pjesë këmbimi për servis për riparime të automjeteve të të gjitha llojeve dhe të tipeve të ndryshme. Pjesë këmbimi për vetura, furgona, autobuza, kamjona dhe çdo llojë automjeti, çfarëdo llojë marke apo viti.

Sidem ka më shumë se tetëdhjetë vjet përvojë dhe njohuri. Qasja jo e pakuptimtë e një biznesi të shëndetshëm familjar me ambicien e një shumëkombëshe të lulëzuar. Ne jemi marka më e vjetër në pjesët e shasisë dhe jemi krenarë për të. Krenar për të kaluarën tonë të pasur dhe duke parë përpara drejt një të ardhmeje të shkëlqyer.

Ofrojmë produkte cilësore të markave më të njohura dhe cilësore në treg, me çmime konkurruese.

Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Nr.5, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL