TIRANA TRANSPORT GIMI

TIRANA TRANSPORT GIMI

Tirana Transport Gimi ofron Transport Mallrash dhe Materialesh me Furgon, Kamion apo Kamionçinë, kudo në Shqipëri, Kosovë, Mali Zi, Maqedoni, Greqi apo Turqi.

Shërbim profesional dhe shumë korrekt, falë eksperiencës së fituar prej disa vitesh në treg dhe falë kujdesit që ofrojmë për çdo produkt apo material qē transportojmë.

Ju shërbejmë 24/7 kudo që ndodheni, me përkushtim maksimal dhe në kohë të shpejtë.

Operojmë në:

   • Shqipëri
   • Kosovë
   • Maqedoni
   • Geqi
   • Mali i Zi
   • Turqi
   • Etj…

 

Adresa: Selitë, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code