TRANSPORT MALLRASH NARDI

TRANSPORT MALLRASH NARDI

Kontakt:

Transport Mallrash Nardi ofron transport me Kamion kudo ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mali Zi, etj..!

Operojme me eksperience mbi 25 vite dhe me çmime konkuruse. Ofrojme Transport te Sigurte dhe Korrekt.

Adresa: Tirane, Shqiperi

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code