LYERJE MAKINASH JUSTI

LYERJE MAKINASH JUSTI

Auto Servis Justi ofron servis profesional për Lyerje Automjetesh. Eksperienca disa vjeçare në treg bën që të ofrojmë shërbim korrekt, cilësor dhe në kohë të shpejtë. Bëjmë të mundur riparimin e radiatorëve të dëmtuar, luçidimet pjesëve të dëmtuara të shasisë, ngjitje plastike të ndryshme, luçidime dhe lyerje të plotë me furrë.

Ofrohen shërbime për të gjitha llojet e makinave:

  • – Lyerje
  • – Ngjitje plastike
  • – Riparim radiatorësh
  • – Luçidime
  • – Pastrim fenerësh
  • – Etj..!

Adresa: Rruga Teodor Keko, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code