AZ & CO • TRANSPORTIER INDUSTRIAL

TRANSPORTIER INDUSTRIAL USHQIMOR • AZ & CO CONVEYORS Adresa: Rruga 3 Deshmoret, Mezez, Tirane

Az & Co prej disa vitesh ne tregun shqiptar ofron Transportier Industrial te Industrise Ushqimore, Bujqesore & Minerare.

Transportieret prodhehonen te ri si dhe mund te behet riparim apo modifikim i atyre egzistues.

[instagram id=”64238″]

Ofrojme Asistence Teknike ne vendin ku eshte montuar transportieri si dhe aksesore per cdo lloj transportieri marka te certifikuara europiane.

Ofrojme saldime te te gjitha tipeve, me argon, mig, elektrode, etj..! Bejme punime mekanike ne repart mekanik metal prerese. Gjithashtu ofrojme Furnizim me lenden e pare per industrine ushqimore dhe bujqesore!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 67 285 2690

TRANSPORTIER INDUSTRIAL USHQIMOR • AZ & CO CONVEYORS

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutemi kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nese jeni Menaxheri i këtij biznesi dhe dëshironi të ri-abonoheni, na kontaktoni.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera