FERRAMENTA “ULAJ SHPK” – LEZHE

MATERIALE NDERTIMI LEZHE • VEGLA PUNE LEZHE Adresa: Autostrada Lezhë-Tiranë, Km.3, Lezhë

Ferramenta Ulaj Shpk operon në tregun Shqiptar me eksperiencë të gjatë në tregëtimin me shumicë dhe pakicë, me shumëllojshmëri veglash pune profesionale për profile të ndryshme. Ofrojme për tregun Shqiptar vegla pune te firmave të njohura ndërkombëtarisht.

Firma ka në dispozicion një magazinë shumice ku çdo ndërtues mund të gjejë mjetet e tij të punës. Ulaj Shpk e karakterizon cilësia dhe kualiteti prej shumë kohesh, duke fituar besimin e klientëve në tregun vendas. Ofrojmë shitje me shumicë dhe pakicë.


[NPG id=41340]


Tek ne klientët gjejnë çdo vegël pune që kërkojnë për profesionin dhe aktivitetin e tyre. Ne ofrojmë cilësi të tyre, duke i sjell ato për ju nga kompanitë më të mëdha të fushës përkatëse.


Për më Shumë Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 401 7041

MATERIALE NDERTIMI LEZHE • VEGLA PUNE LEZHE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera