ARGJENDARI LEI & LUI – TIRANË

ARGJENDARI LEI & LUI – TIRANË

Argjendari Lei & Lui ofron Bizhuteri Ari dhe Argjendi të markave të njohura botërisht si dhe markat më të mira të orave me çmimet më të arsyeshme në treg.

Tek ne do të gjeni aksesorët perfekt për dhurate ose komplete aksesorësh për fejesë apo martesë. Cilësia e produkteve tona është e garantuar.

Ofrohen Bizhuteri të reja si dhe bëjmë vlerësimin apo riparimin e bizhuterive tuaja. Ju Mirëpresim!

Ofrohen:

   •  Bizhuteri Floriri & Sërmi 
   •  Aksesorë / Komplete për Fejesë & Martesë
   •  Ora të ndryshme
   •  Riparim Bizhuterish
   •  Etj..!

Adresa: Rruga e Dibrës, tek Selvia, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

ARGJENDARI LEI & LUI – TIRANË

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.