Vende Pune Koplik / Shkoder

Vende te lira pune per:

  • PUNETOR FREZE
  • PUNETOR SMUZOJE
  • GURE GDHENDES

 

Ofrohen kushte te favorshme pune, rroga te kenaqshme si dhe sigurimet.

Adresa: Rruga Nacionale Shkodër-Koplik, Km.3, Rruga Hallunaj, Shtoj i Ri, Koplik.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

☎️+3556694097111

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code