Kërko

GASHI WORKWEAR • TIRANA

GASHI WORKWEAR • TIRANA

Veshje Pune Gashi ofron Veshje te ndryshme Pune te prodhuara nga firma cilesore Gjermane. Ofrohen Veshje per Gjueti, Uniforma Stafi Mjekesor si dhe Veshje Pune te Ndryshme te personalizuara si Pamls kerkeses tuaj.

Gjithashtu Gashi ofron Kepuce Pune dhe Kepuce Alpine. Materiali i produkteve tona eshte material cilesor dhe teper rezistent.

Ofrojme Cilesine dhe Çmimet me te Mira ne Treg!

Adresa: Ish Tregu Dinamo, Rruga Ferit Xhajko, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code