ZGARA ZHIDRO – TIRANE

ZGARE KORCARE NE TIRANE / ZGARA ZHIDRO TIRANE – Adresa: Rruga e Kavajes, perballe Mullirit te Vjetër – Tirane

Zgara Zhidro ofron produkte zgare me shijen me maksimale te tyre te pergatitura nga guzhiniere te kualifikuar. Produktet jane bio, te fresket dhe te prodhuar vete ne menyre artizanale, tradicionale tipike Korcare, Shqiptare.

Ofrohen te gjitha produktet e zgares dhe jo vetem. Kemi Kriko dhe Verera shume cilesore, gjithashtu edhe pije te ndryshme freskuese apo lengje frutash. Ju Mirepresim! 


[NPG id=19739]


Telefononi per Rezervime: +355692343344

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera